Verzendkosten

De verzendkosten worden bepaald volgens het gewicht van het pakket. De verzendkosten zijn prijzen inclusief BTW en inclusief verpakkingskosten.  Hieronder vindt U een tabel met de verzendkosten :

België - Bpost uw adres

  • 0 tot  8 kg    =  6,04  euro
  • 8 tot 15 kg = 7,32 euro
  • 15 tot 28 kg = 7,8 euro

België - Bpost postkantoor / postpunt

  • 0 tot  8 kg    =  5,43  euro
  • 8 tot 15 kg = 6,05 euro
  • 15 tot 28 kg = 6,6 euro

Nederland 

  • 0 tot  8 kg    =  9,6  euro
  • 8 tot 15 kg = 10,4 euro
  • 15 tot 28 kg = 12,- euro

Levering of afhaling

Na betaling ontvangt U uw bestelling. Levering gebeurt op 1 adres.  De leveringstermijn bedraagt 3 à 5 werkdagen.   De leveringstermijn van artisanaal vervaardigde goederen, of goederen die niet in voorraad zijn kunnen een langere leveringstermijn hebben.  Dit wordt vermeld bij de bestelling.  De goederen kunnen ook afgehaald worden na telefonische afspraak.  

Zowel bij levering als bij afhaling wordt een leveringsbon afgetekend.

De koper dient bij ontvangst van de goederen deze onmiddellijk na te zien.  Indien er een fout of schade is opgetreden dan moet dit door de koper binnen 24 u. schriftelijk of per e-mail gemeld worden aan de verkoper.  Dan pas kan er sprake zijn van terugname en/of vervanging.

Levering in een postpunt bij u in de buurt ?
Vul bij “afleveradres” op de bestelpagina het postpunt van uw keuze in.  U krijgt een bericht wanneer uw pakket beschikbaar is.

Annulatie of wijziging van een bestelling


Het annuleren of wijzigen van een bestelling kan enkel maar gebeuren binnen de 24 u. na het plaatsen van uw bestelling en enkel per e-mail.  U gaat hiervoor naar de link 'contact' en u vult het contactformulier in.  Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden.

Bij een annulering komt het betaalde bedrag d.m.v een waardebon terug ter uwer beschikking. Verzendkosten worden niet terugbetaald.


Klachten

Via het contactformulier kunnen evt. klachten gemeld worden.  EcoHuerto verbindt zich ertoe uw klachten binnen de 72 u. te beantwoorden en/of te behandelen.


Procedure van terugneming


Vooraleer goederen terug te sturen moet er eerst schriftelijk of per e-mail een bericht gestuurd worden naar EcoHuerto.  Goederen die teruggestuurd worden zonder voorafgaandelijk bericht worden niet aanvaard.

Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden teruggestuurd naar de afzender.

Enkel goederen die ongeopend, ongebruikt en onbeschadigd zijn kunnen worden teruggenomen.

Verzendkosten worden niet vergoed.


Bedrijfsgegevens


Naam firma : EcoHuerto – Agora bvba

BTW nr. : BE 441,775,315

Adres : Cortewildestraat 121, 7781 Houthem

Tel. : +32 (0)494 12 15 29

Email : info@ecohuerto.be