Merken Gartenleben
Model: GLA01
Beschikbaarheid: Op voorraad
14,50€
Excl. BTW: 11,98€

Bio-Guss planten- en compostthee, de enige complete biologische verzorging voor plant en bodem in één theebuiltje. Innovatief en uniek maar bovenal een topproduct : de combinatie van compost, kruiden, micro-organismen en uitgelezen kruidenextracten zorgen voor uitzonderlijke resultaten. Ontstaan uit een gevoel van ethiek : hergebruik van organisch materiaal (sense of re-use), liefde voor planten, mensen en hun omgeving, voor het klimaat en voor de natuur.  Bewezen positieve impact op planten en bodem.

Voordelen :

-          100 % natuurlijk en langwerkend

-          Een miljard gunstige micro-organismen per toepassing

-          Boost het immuunsysteem, vitaliseert de bodem

-          Gezonde planten, krachtige bloei en mooi groen blad

-          Universeel, zowel in moestuin als siertuin te gebruiken

-          Makkelijk in gebruik, geurloos.

-          Zuinig : 1 doos bevat 12 theebuiltjes, voldoende voor 24 L directe bemesting of 120 L onderhoudsbehandeling.

Werking :

Bio-Guss compostthee is een koud water extract. Droog zijn de micro-organismen niet actief maar eenmaal het builtje in het water gehangen wordt beginnen ze te vermenigvuldigen.  Alle voedingselementen en plantenextracten worden geactiveerd en komen vrij in het water.


Samenstelling :

Wormencompost, vulkanisch gesteentemeel, biologisch geteelde kruidenmix : valeriaan, heermoes, netel, goudsbloem, smeerwortel, moutkiemen.


Gebruik en dosering :

-          Als bemesting : om 1 à 2 weken 1 theebuiltje in 2 liter water.  Het theebuiltje min. 3 uur tot max. 24 uur laten trekken. Sproeien op onder- en bovenkant van de bladeren of aangieten.

-          Als onderhouds- of bodembehandeling : om de 2 à 3 weken 1 theebuiltje min. 3 uur tot max. 24 uur laten trekken in 10 liter water.  Sproeien of aangieten.


! Regen-, put- of bronwater gebruiken.  Indien niet voorhanden stadswater eerst 24 uur laten staan. Chloor doodt micro-organismen.  De compostthee nog dezelfde dag opgebruiken, kan niet bewaard worden.


Verpakking :

Doos met 12 theebuiltjes.

 

Koel, droog en donker bewaren buiten bereik van kinderen en huisdieren.

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!