Merk: Agriton
Model: AT15
Beschikbaarheid: Op voorraad
30,25€
Excl. BTW: 25,00€

Aantal

Vragen omtrent dit product?

Keramiek poeder super cera C 7 micron.

EM keramiekpoeder ontstaat door de fermentatie van kleimineralen door middel van Effectieve Micro-organismen. Door de combinatie van de basisgrondstoffen; Kwarts en Mulliet, is er een hoog Siliciumgehalte (80% SiO2) in EM keramiekpoeder aanwezig.

Silicium werd lang als niet essentieel aanzien, maar recent werd aangetoond dat de fosfaatopname verbeterd en het wortelgestel beter ontwikkeld. Daarnaast zien we een hoger ziekteweerbaarheid en een hogere droogte- en zouttolerantie.

De opneembaarheid van Silicium is afhankelijk van de grondsoort, pH en waterhuishouding. Het oplossen van EM keramiek poeder in water en nadien vernevelen op de plant maakt het mogelijk om de poeder via het blad op te nemen. De gemicroniseerde EM keramiekpoeder (fijnheid 7 micron) kan via de huidmondjes opgenomen worden. Een optimale resultaat wordt bekomen bij toepassing bij droog weer, ‘s morgens vroeg in de dauwfase wanneer deze mondjes geopend zijn.

Tip :

Toepassen vanaf jong bladstadium. Niet mengen met onkruidverdelgers of bladmeststoffen. Wel mengbaar met vloeibare micro-organismen zoals Microferm.

 

Voordelen :

  • Makkelijke opname via de huidmondjes
  • Betere wortelontwikkeling
  • Betere conditie en weerbaarheid van de plant
  • Geen handschoenen of spuitmasker nodig


Dosering :

1 kg per 300-600 l water/ha 
of 1 g/lVerkrijgbaar in 1 kg verpakking.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!