Merk: Agriton
Model: AT04
Beschikbaarheid: Op voorraad
19,45€
Excl. BTW: 16,08€

Aantal

Vragen omtrent dit product?

Kant-en-klaar gefermenteerd organisch materiaal om rechtstreeks aan de grond te geven en in te werken, gemaakt op basis van stromeel, draf en EM. Rijpe Bokashi is voorverteerd voedsel voor het bodemleven.  Bevordert het verteringsproces in de bodem.

Bokashi is Japans voor ‘goed gefermenteerd organisch materiaal’ .  Bokashi-strooisel is een gemakkelijk toepasbaar kant-en-klaar product voor op de bodem . Het strooisel wordt gevormd door de fermentatie van stromeel en appelpulp door Effectieve Micro-organismen . Fermentatie is een eeuwenoude bewaringstechniek waarbij organisch materiaal onder zuurstofarme omstandigheden wordt voorverteerd . 

In/op de bodem zorgt het voor een efficiëntere omzetting van organisch materiaal en verhoogt het de biodiversiteit . Daarnaast vormt het een ideale voedingsbron voor de micro-organismen die hierin aanwezig zijn . Bokashistrooisel bevat vele stofwisselingsproducten, bekomen uit de fermentatie, die de groei van planten positief beïnvloeden . 

Kan ook gebruikt worden op het gazon.  Toepassing:

* 0,5 à 1 kg per m². Ondiep inwerken is aangewezen. Voor gazon : dunne laag op het gazon strooien bij bewolkt of regenachtig weer. Niet toepassen in volle zon wegens gevaar voor verbranding.

* Mengen in plantputten, potgrond, etc. max 4% op 100L


Verpakking : zak van 25 kg.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!