Merk: Eco Huerto
Model: SG12
Beschikbaarheid: Op voorraad
23,50€
Excl. BTW: 19,42€

Beschikbare opties:

Aantal

Vragen omtrent dit product?

Met effectieve micro-organismen gefermenteerde vijverballen op basis van kleimineralen, EM keramiekpoeder, rietsuikermelasse en bokashi.  Nadat ze op de bodem gezonken zijn lossen ze er op. De EM zorgen voor een versnelde vertering van het bodemslib (fotosynthese). Door de kleimineralen en de bokashi wordt er extra voeding aan het water toegevoegd. Hierdoor wordt de plantengroei gestimuleerd waardoor er minder voeding overblijft voor de algen. De trillingen die het EM keramiekpoeder voortbrengt hebben een negatieve invloed op de bacteriën die instaan voor de verrotting van organisch materiaal. Op deze manier wordt de fermentatie gestimuleerd en blijven er meer voedingsstoffen in het water aanwezig.

Ook zeer geschikt om zwemvijvers op een biologische manier gezond te houden.

Zwembaden kunnen op deze manier helder gemaakt worden zonder gebruik van chloor.  Chloor doodt alle leven en irriteert de huid en de slijmvliezen.

De beste resultaten worden bekomen door bokashi vijverballen te gebruiken in combinatie met Microferm. Terwijl bokashi vijverballen werken vanaf de bodem werkt Microferm in op het water = een standaard totaalpakket voor de biologische zuivering van (zwem)vijvers, poelen of zwembaden.

Specifiek voor het reduceren van algen kan EM Photo+ afgewisseld worden met Microferm.  EM Photo+ is een bacteriepreparaat op basis van fotosynthetische bacteriën.


Dosering

1 vijverbal per vierkante meter.

Voor grote wateroppervlaktes volstaat 1 vijverbal per 4 vierkante meter.


Worden verkocht per 5 stuks of per 10 stuks. Koel bewaren !


Levertijd : 3 - 4 werkdagen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Gerelateerde producten